EBH Legal
Visie Wat willen we bereiken

De maatschappij juridiseert in hoog tempo. Juridische dienstverleners en digitale vraagbaken (zoals Google) zijn in opkomst. Wij ervaren dit echter niet als een bedreiging, maar juist als een kans. Naast de meer specialistische vakkennis van de advocaat zal zijn dienstverlening, waarbij de tevredenheid van de cliënt echt centraal komt te staan, in de (nabije) toekomst onderscheidend worden.

Tevredenheid vloeit voort uit een optimale service, optimale bereikbaarheid, transparantie, dienstverlening, kwaliteit en een eerlijke prijs. 

In onze visie zijn bovenstaande punten altijd meetbaar en controleerbaar. Dat bereik je niet alleen door deze te delen, maar ook door een moderne wijze van declareren in de advocatuur. Dit doen we door middel van een heldere en een resultaatsafhankelijke offerte, een methode die in onze visie heel normaal is.

EBH Legal heeft een duidelijke, regionale en branchegerichte focus. Kennis van de regio en de branche achten wij van onschatbare waarde.

Het persoonlijk contact met onze relaties, door een actieve deelname aan maatschappelijke organisaties, het lidmaatschap van (lokale) ondernemingsverenigingen en serviceclubs, blijft echter uiterst belangrijk voor het bijhouden van de snelle veranderingen.
 

Wij staan voor vernieuwde advocatuur, gebaseerd op oerdegelijke, specialistische vakkennis. Persoonlijk contact
en vertrouwen vormen hiervoor
te allen tijde de basis

EBH Legal
Missie Waar staan we voor

 

Wij staan voor vernieuwde advocatuur die is gebaseerd op oerdegelijke, specialistische vakkennis. Vernieuwend in dienstverlening door te streven naar optimale service en vernieuwend in de wijze van declareren door te streven naar een vaste, transparante en resultaats- afhankelijke beloning voor onze werkzaamheden.

Advocatuur blijft echter een degelijk vak. Alleen met bloed, zweet, tranen en een onbegrensd doorzettings- vermogen kun je de status van een échte vakman of vakvrouw bereiken. Dat is wat we willen, dat is wat we doen. En dat is niet alleen mogelijk, maar een must!
 

MVO Duurzaamheid Bijdragen aan een duurzame wereld

 

De mens, en zeker de welvarende mens, heeft een negatieve invloed op de conditie van onze planeet. Bedrijven en kantoren vormen hierop helaas geen uitzondering vanwege hun grote energieverbruik en uitstoot van CO2 gassen. Onder de cliënten van EBH Legal bevinden zich grote spelers op het gebied van alternatieve energiebronnen, zoals: windturbineparken, zonnestroom en

warmte/koude opslag. Met onze dienstverlening aan hen kunnen we zo onze bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Binnen ons kantoor vinden wij het dan ook uitermate belangrijk er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat ons leefmilieu en het klimaat worden gekoesterd en waar mogelijk zelfs verbeterd.

Onze tarieven Wij maken het liefst een vaste prijsafspraak

 

Over onze tarieven zijn we duidelijk: deze zijn transparant en van tevoren inzichtelijk. U bent daarbij gebaat, en wij ook. Dit voorkomt namelijk eventuele onvrede of onnodige verrassingen. Onze uurtarieven variëren, al naar gelang de vereiste ervaring, kennis, specialisme, maar ook snelheid van handelen of schakelen. Bovendien maken wij tegenwoordig veelal vaste prijsafspraken met onze cliënten. Per fase van de gewenste bijstand of per tijdsperiode. Wij luisteren naar uw wensen en spelen hierop in. Een informatief gesprek waarin wij uw vragen over onze werkwijze, prijsafspraken,

specialismen, organisatie, etc. beantwoorden, is uiteraard kosteloos. En wij rekenen geen zogenaamde ‘kantoorkosten’.

Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Neem in dat geval ook contact met ons op om uitbesteding aan onze specialisten te bespoedigen en mogelijk te maken. Wij maken vaak afspraken met rechtsbijstandsverzekeraars en weten de weg naar een passende en snelle behandeling van uw rechtsprobleem onder de werking van uw verzekering.


Wil je bij ons werken? Kijk hier naar onze openstaande vacatures.
Neem contact op