EBH Legal
Advocaatscore: 9.3
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden

Beoordelingen

Via advocaatscore.nl

Goed en snel geregeld en duidelijkheid envriendelijk

Gelijk snel gehandeld en geregeld de zelfde dag alles opgestuurd En snel afgehandeld in de rechtbank met succes Dank daarvoor linda

Linda (Gravenzande ) werd geholpen door Nancy Stolk en gaf een 9.00


Zeer tevreden.

Mijn vragen werden altijd netjes beantwoord.

Nol van Heijningen (Monster) werd geholpen door Paulette Vellekoop en gaf een 10.00


Strategisch

De advocaat was strategisch sterk en betrokken. Met mw. duidelijk besproken wat mijn kansen waren. Mw. reageerde snel op vragen via de mail. Sterk punt vond ik ook dat mw het juridische gedeelte in duidelijk taal kon uitleggen/overbrengen.

Anoniem (Delft) werd geholpen door Natasha Riedijk en gaf een 10.00


Professionele en vriendelijke mensen.

Professioneel. Ervaren. Empathisch. Afspraak is afspraak. Persoonlijk. Je lunet met al je vragen terecht. Mails worden adequaat beantwoord. Kortom. Je voelt het dat je zaak in goede handen is en daarom ook goed vertegenwoordigd wordt.

Lettie logher io Piet Lommers (Den Haag ) werd geholpen door Paulette Vellekoop en gaf een 9.00


Top!

Na een goed en duidelijk gesprek een plan van aanpak opgesteld. Tussentijdse communicatie was goed en er werd waar nodig overleg gepleegd.

kevin (pol) werd geholpen door Myrna van Wijk en gaf een 10.00


Ik ben uitstekend goed geholpen

Goed geholpen, goede communicatie

Naason gumbs (Den haag) werd geholpen door Nancy Stolk en gaf een 10.00


Ontzettend slecht

ben helaas geen klant meer. Over één advocaat was ik te spreken maar een andere advocaat maakte er een zooitje van. Verder zei een klachtencommissie dat de klant dom is. Dat vind ik niet professioneel. Bij controle bleek dat onderwerpen dubbel berekend zijn. Een specificatie gevraagd maar die werd niet gegeven. Een gestorte borg werd niet terug betaald en ook geen uitleg gegeven waarom niet. Verder zijn er stukken verstuurd waarvan ik geen weet had en heb met een andere advocaat een procedure moeten starten om te zien welke stukken de advocaat over mij heeft verstuurd. Dit heeft mij veel onnodig geld en tijd gekost omdat de advocaat mijn stukken niet wou laten zien

Richard Van Rosmalen (IJsselmuiden) werd geholpen door Peter Ruysch en gaf een 1.00


Ik ben zeer tevreden over het resultaat wat er is behaald

Ik ben zeer tevreden over de goede service en het uiteindelijk behaalde resultaat als het in de toekomst nog een keer nodig zou zijn ( ik hoop het persoonlijk van niet) dan zal ik zeker nog een keer contact met jullie opnemen

Nick (Maassluis) werd geholpen door Nancy Stolk en gaf een 9.00


Goede ondersteuning en zeer goed geholpen bij een hoger beroep zaak

In een situatie gekomen waar ik in eerste aanleg geen advocaat had genomen, maar dan ben je eigenlijk kansloos tegen het OM zonder juridische expertise. In hoger beroep gekozen voor juridische bijstand door EBH legal-Nancy Stolk. De communicatie met Nancy is zeer laagdrempelig en geeft je zeer goede adviezen en juridische bijstand, haar pro-actieve no-nonsense instelling is precies wat ik nodig had in deze hoger beroep zaak. Hoger Beroep is dankzij EBH Legal (Nancy) zeer succesvol voor mij verlopen en netjes afgehandeld. Er stond financieel nogal wat op het spel in deze zaak, maar uiteindelijk keurig afgesloten. Mijn dank is dan ook erg groot. PS: Ook de administratie bedankt voor het meedenken en afwikkelen van de financiële kant van deze zaak. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.

LK (Midden-Delfland) werd geholpen door Nancy Stolk en gaf een 10.00


Fijne samenwerking

Duidelijke afspraken en flexibel hierin! Goede informatie en meedenken op elke vlak. Myrna van Wijk heeft mijn zaak overgedragen gekregen van een collega en beide fijne samenwerking mee gehad.

Nouri (Delft) werd geholpen door Myrna van Wijk en gaf een 8.00


Goed vakkundig geholpen.

Mr. Van Wijk heeft mij zeer goed bijgestaan. Het fijnste van de dienstverlening vind ik dat ik bijna alles via de mail heb kunnen regelen en bezoeken aan kantoor tot een minimum beperkt kunnen worden. Ik word zeer goed begrepen wat de communicatie erg makkelijk maakt.

David (Delft) werd geholpen door Myrna van Wijk en gaf een 10.00


Uitstekende kennis van zaken en betrokken

Heel fijn en deskundig advies gekregen waar we veel profijt van hebben gehad.

Ditta Koning (Erp) werd geholpen door Myrna van Wijk en gaf een 10.00


Deskundig en in vertrouwen geholpen

Ik ben goed geholpen op het moment dat dat nodig was. Er was zelfs in het weekend mogelijkheid om met elkaar in contact te komen. Het uiteindelijke resultaat was alleen haalbaar met de juiste juridische hulp en dat is uiteindelijk gelukt.

E.W. (Delft) werd geholpen door Nancy Stolk en gaf een 10.00


Een dikke 10!

Mijn ervaring bij jullie was super goed! Ik ben echt zo goed geholpen, en ik heb jullie zeker aanbevolen bij andere. Ik ben jullie heel erg dankbaar voor de goeie communicatie die we hadden en de goeie advies. En sina ook voor de goeie zorgen van alles! Peter sina, heel erg bedankt nogmaals kan het niet vaak genoeg zeggen!

Savanny van gaalen (Wateringen) werd geholpen door Peter Ruysch en gaf een 10.00


Snel en effectief!

Rutger (Maassluis) werd geholpen door Dick Bosboom en gaf een 9.00


Prima

Goede ondersteuning en goed geholpen

Stephanie hoogerdijk (Voorburg ) werd geholpen door Myrna van Wijk en gaf een 7.00


Perfect

Perfect

Alois van Vliet (Delft) werd geholpen door Nancy Stolk en gaf een 10.00


Scherp advies, meedenken en kritisch.

In een situatie waarin je zelf geen expertise hebt is het fijn als er naar je geluisterd wordt, je goede adviezen krijgt en iemand die met je meedenkt en voor je opkomt. Communicatie is laagdrempelig en plezierig en de bereikbaarheid ruim. De betrokkenheid was verrassend hoog wat heel fijn is in een onzekere periode waarin je scherp moet zijn en geen fouten mag maken, daar wordt goed in meegedacht.

Gert-Jan (Pijnacker) werd geholpen door Natasha Riedijk en gaf een 10.00


Uitstekend

Prettig bureau. Goed bereikbaar. Geen onrealistische verwachtingen in het voortraject. Vertrouw op de juridische kennis, als leek ben je niet in staat dat zelf te beoordelen en te verwoorden. All in prijs is bespreekbaar.

Cees (Krimpen Aan Den Ijssel) werd geholpen door Nancy Stolk en gaf een 9.00


.

Anne (Den Haag) werd geholpen door Nancy Stolk en gaf een 10.00


Bijzonder en boven verwachting

De punten die belangrijk waren met voortvarendheid en inzicht opgepakt. Met als uitkomst een bijzonder resultaat, bevestigd door alle betrokkenen.

A.B. (DELFGAUW) werd geholpen door Peter Ruysch en gaf een 10.00


Prima geholpen, erg kundig en snel.

Ik ben erg snel, kundig en vriendelijk geholpen. Er werd alle tijd genomen en werd al snel op mijn gemak gesteld.

luc Santegoets (Dongen) werd geholpen door Natasha Riedijk en gaf een 10.00


Snel, betrokken, onpartijdig

We zijn prima geholpen met onze echtscheiding. Duidelijke afspraken die onpartijdigheid borgen. Genoeg feeling voor onze situatie en ook daarop kunnen aanpassen. Snelle reacties op vragen. Kortom we zijn blij met onze keuze voor jullie, dat maakte een verdrietige situatie als een echtscheiding toch makkelijker!

Jeroen (Den Haag) werd geholpen door Paulette Vellekoop en gaf een 10.00


professional met een persoonlijke betrokkenheid

Mijn ervaring met Nancy Stolk is een professional met een persoonlijke betrokkenheid. Zij luistert goed naar de details die er toe doen en verwerkt deze om de zaak naar een positief einde te leiden. Ik ben hier echt van onder de indruk!

FM (Delft) werd geholpen door Nancy Stolk en gaf een 10.00


Vriendelijke, duidelijke en eerlijke juridische hulp

Mr. Van Wijk heeft mij bijgestaan bij een juridisch conflict waar veel emotie bij kwam kijken. Doordat zij zo eerlijk en duidelijk wist te communiceren met mij en de tegenpartij zijn we er goed uitgekomen.

Dylan (Den Haag) werd geholpen door Myrna van Wijk en gaf een 10.00


Neem contact op