EBH Legal
Arbeidsrecht

De arbeidsrechtadvocaat behandelt arbeidsrechtelijke vraagstukken in de breedste zin van het woord.

Ontslag, reorganisaties

Naast onze specialisatie op het gebied van het ontslagrecht en alles wat daarmee samenhangt, adviseren wij ook bij reorganisaties. Zowel bij bedrijven in moeilijkheden als in het geval van efficiëncy verbetering. Ook adviseren en maken wij arbeidscontracten op maat, beoordelen we arbeidsvoorwaarden, concurrentie- en relatiebedingen en medezeggenschapsvraagstukken voor zowel ondernemingen als ondernemingsraden. Als arbeidsrechtadvocaat worden wij bovendien veelvuldig ingeschakeld bij (werkgerelateerde) arbeidsongeschiktheid.

Klanten

Onze cliënten zijn werkgevers, van kleinbedrijf en MKB, tot aan grote, (internationale) ondernemingen en werknemers. Een bewuste keuze, omdat er daardoor inzicht en begrip is verkregen in de problemen die beide partijen ervaren, wat ons helpt bij het vinden van de beste oplossing.

Gratis intakegesprek

Heeft u advies of hulp nodig bij een arbeidsconflict? Laat u terugbellen door een arbeidsrecht specialist.

(Statutair) Directeuren van BV's en NV’s hebben binnen het ontslagrecht een bijzondere rechtspositie. Wij adviseren en staan hen bij in ontslagprocedures.

Werkgevers en werknemers

Vanwege onze regionale betrokkenheid in Westland, zijn veel van onze relaties actief in de tuinbouwsector, zoals (grote) glastuinbouwbedrijven, bloemen- en plantenexporteurs, zaad- en bollenleveranciers, kassenbouwers, aluminiumproducenten en de glas- en beglazingsindustrie. Door onze vestiging in Delft zijn we tevens zeer actief in de techniek en ICT-sector.

Met onze aanpak bouwen wij aan langdurige relaties waardoor niet alleen kennis van de branche en de onderneming wordt opgebouwd, maar juist kennis over de ondernemer zelf wordt verkregen. En dat is waardevol, omdat wij als uw persoonlijke arbeidsrechtadvocaat daardoor proactief kunnen optreden.

Arbeidsrecht “Slapend” dienstverband; droom of nachtmerrie Door mr. N.R. Riedijk

Voor een zieke werknemer geldt het zogenoemde ‘opzegverbod’ voor de werkgever. De werkge...

Arbeidsrecht Ontslag met wederzijdse instemming; de 10 meest gestelde vragen Door mr. D.J. Bosboom

 Is een vaststellingsovereenkomst (vso) altijd verplicht? Bij een ontslag met wed...

Arbeidsrecht De 10 meest gestelde vragen over de zieke werknemer Door mr. N.R. Riedijk

Wanneer is sprake van ziekte in de zin van de wet? Er moet sprake zijn van ongeschiktheid om...

Neem contact op