EBH Legal
Advocaatscore: 9.6
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden
Retail & Horeca

Juridisch advies

In deze enerverende sector worden producten en diensten aan particulieren verkocht. Naast de goede sfeer die symbool staat voor het vakgebied kunt u als ondernemer in de detailhandel of horeca echter op allerlei vlakken te maken krijgen met juridische kwesties. U loopt risico op zowel privaat- als publiekrechtelijk terrein. Onze gespecialiseerde advocaten bieden u bijstand en kunnen ondernemers in de Retail & Horeca voorzien van een compleet pakket juridische diensten.Wij zijn hiervoor landelijk actief.

Procederen

Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot advieswerkzaamheden. Wij kunnen ook voor u procederen. Of het nu gaat om procedures bij de civiele rechter of beroepen of verzoeken tot het treffen van voorlopige voorzieningen bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven.

Gratis telefonisch intakegesprek

Heeft u als ondernemer juridisch advies of hulp nodig bij een geschil of problemen met een (horeca)vergunning? Laat u terugbellen.

Regelgeving in de horeca

Wij zijn actief op onder meer de volgende gebieden: vergunningen en ontheffingen, projectontwikkeling en duurzaamheid, omgevingsvergunningen op grond van de Wabo, winkeltijdenwet, transport, arbeidsrecht, complexe incassoprocedures, insolventiekwesties, financieringsperikelen, algemene voorwaarden, leverings- en inkoopwaarden, franchiseovereenkomsten en handhaving.

Onze retail & horeca advocaten

 

Vastgoed & Bouwrecht Bewoners mogen bezwaar maken tegen XL-super Door EBH Legal - Advocaten & Mediators

Bewoners van appartementencomplex de Secretaris in Naaldwijk mogen bezwaar maken tegen de komst van...

Neem contact op