EBH Legal
Advocaatscore: 9.3
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden
Retail & Horeca

Juridisch advies

In deze enerverende sector worden producten en diensten aan particulieren verkocht. Naast de goede sfeer die symbool staat voor het vakgebied kunt u als ondernemer in de detailhandel of horeca echter op allerlei vlakken te maken krijgen met juridische kwesties. U loopt risico op zowel privaat- als publiekrechtelijk terrein. Onze gespecialiseerde advocaten bieden u bijstand en kunnen ondernemers in de Retail & Horeca voorzien van een compleet pakket juridische diensten.Wij zijn hiervoor landelijk actief.

Procederen

Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot advieswerkzaamheden. Wij kunnen ook voor u procederen. Of het nu gaat om procedures bij de civiele rechter of beroepen of verzoeken tot het treffen van voorlopige voorzieningen bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven.

Gratis intakegesprek

Heeft u als ondernemer juridisch advies of hulp nodig bij een geschil of problemen met een (horeca)vergunning? Laat u terugbellen.

Regelgeving in de horeca

Wij zijn actief op onder meer de volgende gebieden: vergunningen en ontheffingen, projectontwikkeling en duurzaamheid, omgevingsvergunningen op grond van de Wabo, winkeltijdenwet, transport, arbeidsrecht, complexe incassoprocedures, insolventiekwesties, financieringsperikelen, algemene voorwaarden, leverings- en inkoopwaarden, franchiseovereenkomsten en handhaving.

Onze retail & horeca advocaten

 

Vastgoed & Bouwrecht Bewoners mogen bezwaar maken tegen XL-super Door EBH Legal - Advocaten & Mediators

Bewoners van appartementencomplex de Secretaris in Naaldwijk mogen bezwaar maken tegen de komst van...

Neem contact op