EBH Legal
Advocaatscore: 9.6
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden
Echtscheidingsadvocaat

De beslissing om te scheiden is moeilijk, doet pijn en gaat meestal gepaard met heftige emoties. De periode rondom een scheiding wordt vaak als een emotionele achtbaan ervaren, ongeacht wie het besluit om te scheiden heeft genomen.

Door de hoog oplopende emoties kom je er soms samen niet meer uit of monden de gesprekken continu uit in ruzies. Het is niet alleen vermoeiend, maar je schiet er ook niks mee op. Dan kan het een goede keuze zijn om allebei een eigen echtscheidingsadvocaat in te schakelen. De afwikkeling van de scheiding loopt dan vervolgens via de advocaten, waardoor je er meer afstand van kan nemen en de advocaat namens jou de ‘onderhandelingen’ voert en zo nodig een procedure start.

Gratis telefonisch intakegesprek

Wil jij beweging krijgen in de afwikkeling van de scheiding en heb jij behoefte aan juridische steun van een advocaat die jouw emoties en situatie goed begrijpt, maar ook doortastend jouw belangen behartigt? Maak dan kennis met de echtscheidingsadvocaten van EBH Legal. Meld je aan voor een gratis telefonische kennismaking en bepaal of Paulette of Myrna jouw belangen mag behartigen.

Goed en respectvol uit elkaar gaan?

Het doel is in eerste instantie altijd om op een goede en respectvolle manier uit elkaar te gaan. Ook een echtscheidingsadvocaat weet dat het op de lange termijn het beste resultaat oplevert wanneer je er samen uitkomt. Helemaal wanneer er ook kinderen bij zijn betrokken. Mocht het onverhoopt toch tot een procedure op tegenspraak komen, dan kun je erop vertrouwen dat de advocaten van EBH Legal hun ‘mannetje’ staan in de rechtszaal en er alles aan doen om te realiseren waar jij recht op hebt en de scheiding tot een goed einde te brengen.

De scheiding van A tot Z goed geregeld

De echtscheidingsadvocaat regelt alles wat nodig is om de scheiding goed af te ronden. Denk hierbij aan het opstellen, verdelen of afhandelen van:

 •  het ouderschapsplan
 •  de zorgregeling
 •  de kinderalimentatie
 •  de partneralimentatie
 •  de gemeenschap van goederen
 •  de huwelijkse voorwaarden
 •  de inboedel en de financiën
 •  het pensioen

De voordelen van een echtscheidingsadvocaat

Kort samengevat de voordelen van een scheidingsadvocaat:

 •  Een praktische aanpak van de scheiding.
 •  Een goede vertegenwoordiging van jouw belangen.
 •  De onderhandelingen verlopen rechtstreeks via de advocaten en niet meer via jou en je (ex)partner.
 •  Niet meer in het nadeel als je zelf verbaal minder sterk bent of minder verstand hebt van zaken.

De echtscheidingsadvocaten van EBH Legal

Paulette Vellekoop en Myrna van Wijk zijn advocaat en mediator en gespecialiseerd in het familierecht. Zij zijn geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Met een kantoor in Westland en Delft, zijn wij goed bereikbaar binnen de regio. En ook voor mensen uit Den Haag zijn wij zeer goed te bereiken. Kom jij niet uit deze regio? Geen probleem! Ook dan helpen wij je uiteraard graag.

Direct een advocaat nodig?

Zit jouw hoofd vol met vragen en heb je direct een advocaat nodig om je hierbij te helpen? Schroom dan niet om Paulette, Myrnaof Arie direct op hun mobiele nummer te bellen. Zij staan voor jou klaar!

Neem contact op