EBH Legal
Advocaatscore: 9.6
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden
Technologie & Innovatie

De TU Delft is een op toepassing gerichte universiteit waaruit vele innovaties voortkomen. Grote en bekende ondernemingen zijn bedacht en opgericht in Delft, op een zolderkamer, door studenten met een goed idee. Veel van deze ondernemingen zijn nog steeds gevestigd in het voor ondernemers aantrekkelijke Delft.

Startups

Al jaren begeleiden wij zowel startende ondernemingen, middelgrote ondernemingen als multinationals. Om onze focus op technologie en innovatie te kunnen garanderen, denken we altijd stappen vooruit. Waar staat de onderneming over drie jaar? Wat zijn de kansen en wat zijn de bedreigingen? En wat betekent dit juridisch gezien? Om tot goede oplossingen te komen, sparren wij graag met onze cliënten. Juridisch mag u van ons het beste verwachten. Overigens altijd met oog en goed gevoel voor de commerciële aspecten. 

Auteursrecht

Wij hebben ervaring in het beschermen van technologie. Dat houdt in dat wij ons onder andere bezighouden met het auteursrecht, merken- en modellenrecht. Wij zijn gespecialiseerd in IT-recht en volgen de ontwikkelingen op het gebied van privacy op de voet. Wanneer u een product of dienst bedenkt en ontwikkelt, zijn wij graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken.

Samenwerkingscontracten

Wij leveren op maat gemaakte NDA’s, raamovereenkomsten, licentieovereenkomsten, leveringsvoorwaarden en SLA’s. Wij onderhandelen in de fase waarin de afspraken met klanten of leveranciers worden gemaakt of juist als die moeten worden nagekomen. Als het nodig is, gaan wij een procedure niet uit de weg.

Zo zijn wij voor onze cliënten actief op het gebied van app-ontwikkeling, softwareontwikkeling en distributie, ICT consultancy, Cybersecurity en exploitatie van webshops.

Onze technologie & innovatie advocaten

 

ICT-contracten Samenwerking EBH Legal & Project MARCH Door Project March

Advies over een open source license voor de softwarecode van een exoskelet? Hulp bij het opstellen v...

Neem contact op