EBH Legal
Advocaatscore: 9.6
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden
Burenrecht, Huurrecht & Pachtrecht

Burenrecht

Burenrecht gaat over de rechten en plichten van eigenaars van naburige erven, die rekening moeten houden met elkaar. Er zijn verschillende soorten van hinder die buren elkaar kunnen toebrengen, zoals geluid, stank, rook, licht, lucht of steun. Hinder kan onrechtmatig zijn. De rechter kan hinder verbieden of beperken, afhankelijk van de omstandigheden. Soms is er een vergunning nodig voor een activiteit die hinder kan veroorzaken, en dan moet men zijn rechten veilig stellen in de vergunningsprocedures. Heb je een conflict met je buren over geluidsoverlast, beplantingen, erfafscheidingen of andere zaken? Wil je weten wat je rechten en plichten zijn als eigenaar of huurder van een naburig erf? Zoek je een deskundige jurist die je kan helpen met het oplossen van je burenrecht probleem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Huurgeschillen

Als huurrecht en pachtrecht advocaat adviseren, begeleiden, onderhandelen en procederen wij op alle terreinen van deze rechtsgebieden. Dit betreft o.a. huurgeschillen over zowel (middenstands)bedrijfsruimte, woonruimte, kantoorruimte en overige huurzaken.

Gratis telefonisch intakegesprek

Heeft u een huurgeschil? Wat nu? Laat u terugbellen door een huurrecht advocaat.

Huurovereenkomsten

Wij leveren onder meer diensten op het gebied van: adviseren en onderhandelen over en opstellen en beoordelen van huur- en aanverwante overeenkomsten, huurbeëindigingsprocedures betreffende woonruimte en betreffende (middenstands)bedrijfsruimte, ontbindings- en indeplaatsstellingsprocedures, verlengingsprocedures, renovatietrajecten en kwesties over gebreken, huurprijzen, huurprijsaanpassingen en servicekosten.

Onze burenrecht, huurrecht & pachtrecht advocaten

 

Burenrecht, Huurrecht & Pachtrecht Airbnb berekende ten onrechte servicekosten Door mr. S. Wulder

  Wie bij Airbnb een huis of appartement huurt voor zijn of haar vakantie betaalt meestal...

Burenrecht, Huurrecht & Pachtrecht Vakantiewoning: Aan welke eisen moet deze voldoen? Door EBH Legal - Advocaten & Mediators

De markt voor vakantiewoningen en recreatiewoningen in Nederland blijft groeien. Veel particuliere k...

Webinar verboden activiteiten door huurder: wat zijn de mogelijke gevolgen? (Kijk hier terug)

16-12-2021 16:00:   Kijk deze webinar hier terug! Verboden activiteiten door huurder… welke bes...

Neem contact op