EBH Legal
Advocaatscore: 9.6
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden

Visie

Wat willen we bereiken

De maatschappij juridiseert in hoog tempo. Juridische dienstverleners en digitale vraagbaken (zoals Google) zijn in opkomst. Wij ervaren dit echter niet als een bedreiging, maar juist als een kans. Naast de meer specialistische vakkennis van de advocaat zal zijn dienstverlening, waarbij de tevredenheid van de cliënt echt centraal komt te staan, in de (nabije) toekomst onderscheidend worden.

Tevredenheid vloeit voort uit een optimale service, optimale bereikbaarheid, transparantie, dienstverlening, kwaliteit en een eerlijke prijs. 

In onze visie zijn bovenstaande punten altijd meetbaar en controleerbaar. Dat bereik je niet alleen door deze te delen, maar ook door een moderne wijze van declareren in de advocatuur. Dit doen we door middel van een heldere (en eventueel resultaatsafhankelijke) offerte, een methode die in onze visie heel normaal is.

EBH Legal heeft een duidelijke, regionale en branchegerichte focus. Kennis van de regio en de branche achten wij van onschatbare waarde.

Het persoonlijk contact met onze relaties, door een actieve deelname aan maatschappelijke organisaties, het lidmaatschap van (lokale) ondernemingsverenigingen en serviceclubs, blijft echter uiterst belangrijk voor het bijhouden van de snelle veranderingen.
 

Wij staan voor vernieuwende advocatuur, gebaseerd op oerdegelijke, specialistische vakkennis. Persoonlijk contact
en vertrouwen vormen hiervoor
te allen tijde de basis

EBH Legal
Missie Waar staan we voor

 

Wij staan voor vernieuwende advocatuur die is gebaseerd op oerdegelijke, specialistische vakkennis. Vernieuwend in dienstverlening door te streven naar optimale service en vernieuwend in de wijze van declareren door te streven naar een vaste, transparante en resultaats- afhankelijke beloning voor onze werkzaamheden.

Advocatuur blijft echter een degelijk vak. Alleen met bloed, zweet, tranen en een onbegrensd doorzettings- vermogen kun je de status van een échte vakman of vakvrouw bereiken. Dat is wat we willen, dat is wat we doen. En dat is niet alleen mogelijk, maar een must!
 

MVO Duurzaamheid Bijdragen aan een duurzame wereld

 

De mens, en zeker de welvarende mens, heeft een negatieve invloed op de conditie van onze planeet. Bedrijven en kantoren vormen hierop helaas geen uitzondering vanwege hun grote energieverbruik en uitstoot van CO2 gassen. Onder de cliënten van EBH Legal bevinden zich grote spelers op het gebied van alternatieve energiebronnen, zoals: windturbineparken, zonnestroom en

warmte/koude opslag. Met onze dienstverlening aan hen kunnen we zo onze bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Binnen ons kantoor vinden wij het dan ook uitermate belangrijk er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat ons leefmilieu en het klimaat worden gekoesterd en waar mogelijk zelfs verbeterd.


Wil je bij ons werken? Kijk hier naar onze openstaande vacatures.
Neem contact op