EBH Legal
Advocaatscore: 9.3
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden
Verkeersstrafrecht advocaat

Heel vaak gaat het in het verkeer net goed en komt het niet tot een aanrijding.

Die keer dat het wél tot een aanrijding met vaak ook ernstige gevolgen komt, volgt er een strafrechtelijk onderzoek en meestal ook een strafrechtelijke procedure.

De strafsectie van EBH Legal heeft veel ervaring met dit soort verkeerszaken en weet wat belangrijk is voor uw verdediging.

We adviseren u dan ook om -het liefst- vóórdat u een verklaring bij de politie aflegt, contact met ons op te nemen voor overleg, zodat wij u ook al tijdens het verhoor kunnen bijstaan.

Bent u verdachte in een verkeerszaak, weet dan dat het strafrecht team van EBH Legal u graag met raad en daad in dit strafrechtelijk traject bijstaat.

Gratis intakegesprek

Zoekt u de perfecte advocaat die u standvastig bijstaat bij uw strafproces en het maximale voor u eruit haalt? Maak dan kennis met de strafrechtadvocaten van EBH Legal. Meld u aan voor een gratis persoonlijke kennismaking en bepaal of wij de ideale match zijn voor u!


Met de strafrechtspecialisten van EBH Legal staat u sterk!

Met de advocaten van EBH Legal staat u sterk! Zij zijn échte specialisten in het strafrecht en daarom volledig op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Zij weten wat uw rechten, maar ook wat uw plichten zijn. Gedurende het gehele strafproces staan wij u met raad en daad standvastig bij als uw strafrechtadvocaat. In overleg zullen wij met u het maximaal haalbare resultaat bespreken en doen wij alles wat nodig is om uw strafzaak tot een goed einde te brengen.

Met een advocatenkantoor in Westland en Delft, zijn wij goed vertegenwoordigd en bereikbaar in de regio van Den Haag. Komt u niet uit deze regio? Geen probleem! Ook dan helpen wij u uiteraard graag. Als strafrechtadvocaat richten wij ons vooral op de behandeling van: alcohol- en verkeerszaken, geweldszaken, vermogensdelicten, drugszaken, zedenzaken en jeugdzaken.

 
Direct een strafrechtadvocaat nodig?

Bent u al in hechtenis genomen of verkeert u in een andere situatie waarin u direct een strafrechtadvocaat nodig heeft? Schroom dan niet om Nancy direct op haar mobiele nummer te bellen. Zij staat voor u klaar!

Onze verkeersstrafrecht advocaat

 

Neem contact op