EBH Legal
Strafrecht

U wordt verdacht van een strafbaar feit. Wordt u als verdachte aangehouden, krijgt u een uitnodiging voor verhoor op het politiebureau, een oproep voor een zitting bij de officier van justitie (OM zitting) of de rechter (politierechter of Meervoudige Strafkamer) of is uw rijsbewijs ingevorderd? Ons advies: neem in een zo vroeg mogelijk stadium contact op met een strafrechtadvocaat. Een advocaat gespecialiseerd in strafrecht weet precies wat uw rechten zijn en is op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.

Gratis intakegesprek

Heeft u een dagvaarding ontvangen en weet u niet wat u nu moet doen? Laat u terugbellen door één van onze strafrechtadvocaten.

Gedurende het gehele strafproces staan wij u als strafrechtadvocaat met raad en daad bij. We zullen in overleg met u het maximaal haalbare resultaat bespreken en doen wat nodig is om uw strafzaak tot een goed einde te brengen.

De strafrechtadvocaat richt zich voornamelijk op de behandeling van: alcohol- en verkeerszaken, geweldszaken, vermogensdelicten, drugszaken, zedenzaken en jeugdzaken.

Strafrecht Dagvaarding ontvangen? Wat nu? Door mr. N. Stolk

Als je een dagvaarding van de officier van justitie hebt ontvangen, neem dan direct contact op met e...

Strafrecht Stel dat je met je auto tegen een lantaarnpaal rijdt en deze lantaarnpaal raakt beschadigd. Door mr. N. Stolk

Als je tegen een stilstaande auto aanrijdt, dan ligt het voor de hand de eigenaar van deze auto te a...

Strafrecht Uitnodiging voor verhoor op politiebureau, wat nu? Door mr. N. Stolk

Ons advies: Neem contact op met een advocaat die gespecialiseerd is in strafrecht. Bespreek je situa...

Neem contact op