EBH Legal
Advocaatscore: 9.5
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden
Nancy Stolk

Dit is Nancy

advocaat strafrecht

Het strafrecht is Nancy op het lijf geschreven. Strafpleiten is haar passie. Ze kan niet anders, maar ze wil ook niets anders. 

Ze is berucht vanwege haar strijdvaardigheid en haar doorzettingsvermogen. Het pleiten en haar vermogen haar standpunt mondeling kracht bij te zetten zijn wellicht haar beste kwaliteiten. In de strafpraktijk van vandaag zijn deze kwaliteiten voorwaarde voor een goede verdediging.

Nancy is een typisch karaktermens. Een avondstudie Rechten naast een drukke baan, direct daarna begonnen in de strafpraktijk en ook nog haar specialisatieopleiding Strafrecht afgerond naast een fulltime strafpraktijk. Dat typeert haar werkethos.

Ze is zeer energiek en zegt waar het op staat. Zo helder als glas, no-nonsense en met haar poten in de klei. “Kom maar op als je durft” is haar motto en haar cliënten ervaren dit dagelijks. Nancy is serieus als het moet, maar gebruikt haar humor als het kan. 
 

Strafrecht Gewapende overvaller gaat in gesprek met slachtoffer Door mr. N. Stolk

  Op het politiebureau zit een jongen van 20 jaar tegenover mij. Zijn haar hangt in lange lo...

Strafrecht Stel dat je met je auto tegen een lantaarnpaal rijdt en deze lantaarnpaal raakt beschadigd. Door mr. N. Stolk

  Als je tegen een stilstaande auto aanrijdt, dan ligt het voor de hand dat je de eigenaar v...

Strafrecht Lokmiddelen en uitlokking door politie Door mr. N. Stolk

lokfiets Een aantal jaar geleden is de “lokfiets” bedacht. Een lokfiets is voorzien v...

Ook dit is Nancy
Nancy Stolk
Tot het tegendeel bewezen is Strafrecht
Neem contact op