EBH Legal
Advocaatscore: 9.4
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden
Ingeborgh van der Drift

Dit is Ingeborgh

advocaat familierecht

Ingeborgh is sinds oktober 2022 werkzaam bij EBH Legal. Zij is werkzaam als jurist op de sectie familierecht en zal binnenkort haar werkzaamheden voortzetten als advocaat.

Ingeborgh heeft tijdens haar rechtenstudie stagegelopen bij het Juridisch Loket in Den Haag en is werkzaam geweest bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel in Leiden. Voor de stichting Kinder- en Jongerenrechtswinkel heeft zij zich eveneens een jaar als penningmeester van het bestuur ingezet en was zij lid van de Geschillen Advies Commissie van de Hogeschool Leiden. Na het afronden van de master rechtsgeleerdheid aan Tilburg University, heeft Ingeborgh twee jaar als gerechtsjurist binnen het team familie- en jeugdrecht bij de rechtbank Amsterdam gewerkt.

Ingeborgh is empathisch, betrokken en professioneel. Zij gaat oplossingsgericht te werk met een persoonlijke benadering. Bij voorkeur zoekt Ingeborgh samen met de cliënt een oplossing die voor alle betrokkenen aanvaardbaar is. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zal zij zich tot het uiterste voor de cliënt inzetten.

mr. I.M. van der Drift

vanderdrift@ebhlegal.nl

06-41813179

Familierecht Woonbudget bij het berekenen van partneralimentatie Door mr. I.M. van der Drift

  Per 1 januari 2023 is de rekenmethode voor partneralimentatie veranderd. Deze nieuwe manie...

Ook dit is Ingeborgh
Ingeborgh van der Drift
footer.zwart_medewerker43_title footer.zwart_medewerker43_subtitle
Neem contact op