EBH Legal
Advocaatscore: 9.6
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden
Contracteren

Contracten, onderhandelen, procederen

Zakelijke contracten, zoals samenwerkingsovereenkomsten en handelsovereenkomsten, zijn van cruciaal belang voor het succes van uw onderneming. Een goed contract legt de rechten en plichten van alle partijen vast en minimaliseert het risico op conflicten en geschillen. Onze ervaren advocaten van Team Ondernemingsrecht begrijpen het belang van duidelijke (en juridisch correcte) taal in contracten en kunnen u helpen bij het opstellen van een contract dat uw belangen beschermt en voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Team Ondernemingsrecht heeft ruime ervaring in het opstellen van diverse soorten zakelijke contracten, zoals samenwerkingsovereenkomsten, handelsovereenkomsten, inkoop- en verkoopovereenkomsten, franchiseovereenkomsten en agentuurovereenkomsten. Zij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en bieden daarom maatwerkadvies en oplossingen die aansluiten bij uw specifieke situatie.

Naast het opstellen van contracten, kunnen wij u ook helpen bij het beoordelen en onderhandelen van contractvoorwaarden. Onze advocaten zijn experts in het lezen en interpreteren van contracten en kunnen u helpen bij het identificeren van eventuele risico's en onduidelijkheden in een overeenkomst. Team Ondernemingwrecht werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw belangen beschermd zijn voordat u uw handtekening zet.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw contracten uw zakelijke doelstellingen ondersteunen. Ons doel is om u te voorzien van hoogwaardig juridisch advies en u te helpen bij het nemen van weloverwogen zakelijke beslissingen.

Gratis telefonisch intakegesprek

Heeft u vragen op het gebied van contracten?

 

Contracteren Het boetebeding: stevig in beton gegoten? Door mr. S. Wulder

Inleiding In veel zakelijke overeenkomsten zien wij ze voorbijkomen: boetebedingen. Bijvoorbeeld...

Neem contact op