EBH Legal
Advocaatscore: 9.3
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden
Contracteren

Contracten, onderhandelen, procederen

 

Wij zien het als een uitdaging het beste resultaat voor u te behalen. Bij het opstellen van contracten, het onderhandelen en het procederen. Samen met u maken wij direct een uitgebreide analyse, waarna wij samen met u tot een plan van aanpak kunnen komen. 

 

Omdat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het aansprakelijkheidsrecht kunnen wij efficiënt werken en snel schakelen. Wij weten wat uw rechten zijn en hoe u het best uw recht kunt halen. Uw (commerciële) belangen verliezen we daarbij nooit uit het oog.

Gratis intakegesprek

Heeft u vragen op het gebied van contracten?

Specialisten

De sectie Contracten wordt gevormd door een team van specialisten die actief zijn op onder andere de volgende deelgebieden: aansprakelijkheid wegens het niet nakomen van overeenkomsten, de aansprakelijkheid van de bank, de aansprakelijkheid van bestuurders van rechtspersonen, zowel binnen als buiten faillissement en de aansprakelijkheid van beroepsbeoefenaren, zoals advocaten, notarissen, accountants, (assurantie)tussenpersonen en makelaars. Wij beschikken over een rijke ervaring met betrekking tot de afhandeling van teeltschades en schade als een gevolg van mislukte ICT-projecten, waarbij complexe aansprakelijkheids- en schadevergoedingsvraagstukken een rol kunnen spelen. Daarbij hechten wij veel waarde aan het handhaven en verder ontwikkelen van specialistische kennis en ervaring.

Neem contact op