EBH Legal
Advocaatscore: 9.6
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden
Tuinbouw

Onze advocaten hebben ruime ervaring in de agrarische sector. We weten wat er speelt in de tuinbouwregio Westland en Oostland.

Juridisch advies

Wij bieden de ondernemer in de (glas)tuinbouw full service dienstverlening met een scherp oog voor tuindersbelangen en marktontwikkelingen. Bij EBH Legal bent u verzekerd van bijstand door een specialist met ruime kennis van en ervaring in de (glas)tuinbouw.

Procederen

Onze specialisten van de sectie Tuinbouw procederen en adviseren onder meer in de volgende (glas)tuinbouw gerelateerde gebieden: complexe incassoprocedures, financieringsperikelen,

Wabo, Natuurbeschermingswet, Activiteitenbesluit, Besluit Glastuinbouw, contractuele geschillen in verband met tuinbouw en energie en verzekeringsrecht.

Kennismaking

Wij ontvangen u graag in ons mooie kantoor in het Horti Business Center in het hart van het Westland. Of wij komen bij u op bezoek. Wij weten namelijk graag wat er in uw bedrijf speelt en wat de actuele ontwikkelingen zijn en dat is nergens beter voelbaar dan bij u op de werkvloer. Graag zijn wij uw juridisch partner om te adviseren, maar ook om te procederen.

Onze tuinbouw advocaten

 

Neem contact op