EBH Legal
Advocaatscore: 9.6
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden
Jorine van der Heiden

Dit is Jorine

advocaat familierecht

Jorine is een gedreven advocaat die u kan bijstaan tijdens juridische conflicten van familierechtelijke aard. Daarbij valt onder meer te denken aan een scheiding, alimentatiekwestie en een geschil over de omgangsregeling, maar zij kan u bijvoorbeeld ook helpen bij het verkrijgen van ouderlijk gezag of bij adoptiezaken.

 

Jorine heeft gestudeerd aan de universiteit Leiden. Zij heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid en de bachelor Notarieel recht behaald. Deze tweede bachelor heeft zij destijds gekozen vanwege haar grote interesse in het familierecht. Daarna heeft zij de master Civiel Recht afgerond. Tijdens haar studie werkte Jorine bij een rechtswinkel en heeft ze stages gelopen bij de rechtbank en op een advocatenkantoor.

 

Voor een oplossingsgerichte aanpak van de zaak bent u bij Jorine aan het juiste adres. Zij laat zich verder kenmerken door haar nuchtere en kritische blik, maar is tegelijkertijd ook betrokken en begripvol. Bij voorkeur gaat zij op zoek naar een oplossing die voor elke partij aanvaardbaar is. Als dat niet mogelijk lijkt te zijn, zal zij tot het uiterste gaan voor haar cliënt.

mr. J.A. van der Heiden

vanderheiden@ebhlegal.nl

06 59 875 590

Familierecht Automatisch gezag na erkenning Door mr. J.A. van der Heiden

  Binnenkort zal een nieuwe wet in werking treden die regelt dat ongehuwde/niet-geregis...

Familierecht Verdeling pensioen bij scheiding Door mr. J.A. van der Heiden

  Op 1 juli 2022 zal de Wet pensioenverdeling bij scheiding 2022 (Wps 2022) in werking trede...

Ook dit is Jorine
Jorine van der Heiden
footer.zwart_medewerker41_title footer.zwart_medewerker41_subtitle
Neem contact op