EBH Legal
Advocaatscore: 9.2
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden
Aansprakelijkheid & Contracten

Aansprakelijkheid

Mensen in ondernemingen zijn zich veel meer bewust van hun risico’s en doen er alles aan dit risico bij u neer te leggen of de schade op u te verhalen. Dat betekent vaak lange en ingewikkelde contracten en meer procedures. Hoewel wij natuurlijk begrijpen dat u daar niet op zit te wachten, staan wij u graag bij.

Contracten, onderhandelen, procederen

Wij zien het als een uitdaging het beste resultaat voor u te behalen. Bij het opstellen van contracten, het onderhandelen en het procederen. Samen met u maken wij direct een uitgebreide analyse, waarna wij samen met u tot een plan van aanpak kunnen komen. 

Omdat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het aansprakelijkheidsrecht kunnen wij efficiënt werken en snel schakelen. Wij weten wat uw rechten zijn en hoe u het best uw recht kunt halen. Uw (commerciële) belangen verliezen we daarbij nooit uit het oog.

Gratis intakegesprek

Heeft u vragen op het gebied van aansprakelijkheid en/of contracten?

Specialisten

De sectie Aansprakelijkheid & Contracten wordt gevormd door een team van specialisten die actief zijn op onder andere de volgende deelgebieden: aansprakelijkheid wegens het niet nakomen van overeenkomsten, de aansprakelijkheid van de bank, de aansprakelijkheid van bestuurders van rechtspersonen, zowel binnen als buiten faillissement en de aansprakelijkheid van beroepsbeoefenaren, zoals advocaten, notarissen, accountants, (assurantie)tussenpersonen en makelaars. Wij beschikken over een rijke ervaring met betrekking tot de afhandeling van teeltschades en schade als een gevolg van mislukte ICT-projecten, waarbij complexe aansprakelijkheids- en schadevergoedingsvraagstukken een rol kunnen spelen. Daarbij hechten wij veel waarde aan het handhaven en verder ontwikkelen van specialistische kennis en ervaring.

Onze aansprakelijkheid & contracten advocaten

 

Aansprakelijkheid & Contracten Bestuurder van contractspartij aansprakelijk? Door mr. S. Wulder

  In 2019[1] en 2020[2] schreef ik over bestuurdersaansprakelijkheid in het kader van failli...

Aansprakelijkheid & Contracten Kosteloos stoppen met onderhandelen? Niet altijd. Door mr. S. Wulder

  Ondernemingen doen het vaak genoeg: een contract tekenen om bijvoorbeeld een koop of langd...

Aansprakelijkheid & Contracten Einde aannemingsovereenkomst… ontbinden, opzeggen of afrekenen? Door EBH Legal - Advocaten & Mediators

  U bent uw aannemer zat. Afspraken worden niet nagekomen, men komt en gaat wanneer het hen...

Webinar valkuilen in zakelijke overeenkomsten 22 april 2021 (KIJK HIER TERUG)

22-04-2021 16:00:   Kijk deze webinar hier terug! EBH Legal Advocaten & Mediators deelt graag haar kenn...

Neem contact op