EBH Legal
Advocaatscore: 9.6
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden

Webinar valkuilen in zakelijke overeenkomsten 22 april 2021 (KIJK HIER TERUG)

Webinar valkuilen in zakelijke overeenkomsten 22 april 2021 (KIJK HIER TERUG)

 

Kijk deze webinar hier terug!

EBH Legal Advocaten & Mediators deelt graag haar kennis met u. Na succesvolle bijeenkomsten over het omgevingsrecht en de Wet arbeidsmarkt in balans, nodigen wij u hierbij uit voor de online bijeenkomst over valkuilen in zakelijke overeenkomsten op 22 april 2021. Wegens de overheidsmaatregelen zal de bijeenkomst plaatsvinden in de vorm van een interactief webinar via Zoom.


Programma
Het zakelijke contractenrecht kent vele mythes en fabels. Tijdens deze bijeenkomst praten wij u als ondernemer graag bij over gangbare clausules die terug te vinden zijn in overeenkomsten, maar ook wat er daarbij mis kan gaan en wat u vooral wel en niet moet doen. Weet u waarvoor u uw aansprakelijkheid rechtsgeldig kunt uitsluiten? Hoe dient een onduidelijke contractbepaling uitgelegd te worden? Wat mag er wel en niet in algemene voorwaarden worden opgenomen?

Tijdens de bijeenkomst zal er aan de hand van praktijkvoorbeelden een beeld geschetst worden van de meest voorkomende valkuilen die ondernemingen regelmatig over het hoofd zien.

Uiteraard is er een ruime mogelijkheid tot het stellen van vragen via een Q&A functie.

Als relatie van kantoor nodigen wij u graag uit om aan deze bijeenkomst deel te nemen. U kunt ook collega’s en/of relaties uitnodigen. In dat geval ontvangen wij graag hun aanmelding. 


Aanmelden
Aanmelding is mogelijk via onderstaand formulier. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u per mail een bevestiging van uw deelname. 

Wij bieden alle aanwezigen een klein borrelpakket aan. Als u hier interesse in heeft kunt u dit kenbaar maken door een bezorgadres bij uw aanmelding op te geven.

Mocht u nog vragen hebben over de bijeenkomst, dan kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor (+31 (0)174 351 351).
 
Wij hopen u op 22 april 2021 te mogen verwelkomen!


Sprekers

Peter Ruysch, Glenn Mostert, Sina Wulder, Sammy van Uffelen en Dylan van Oeveren

Locatie

Webinargeek

Kosten

Gratis

Aanmelden

De aanmelding voor dit evenement is gesloten.
In het kort 22 Apr '21
van 16:00 tot 18:00

Rechtsgebieden
Bij dit evenement namens EBH betrokken

 

Neem contact op