EBH Legal
Advocaatscore: 9.3
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden

Webinar opvolging en overname bij de BV: dit moet u vooral wel doen! (kijk hier terug)

Overnemen of opvolgen kan op vele manieren. Wij bespreken de handige mogelijkheden met u.
Webinar opvolging en overname bij de BV: dit moet u vooral wel doen! (kijk hier terug)

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Klik hier om terug te kijken!

Bijna elke besloten vennootschap en ondernemer krijgt een keer te maken met een mogelijke overname. Dit kan als verkoper zijn, maar ook als verkrijger. Daarnaast zullen veel ondernemers een keer tegen de onvermijdelijke vraag van bedrijfsopvolging oplopen, hetgeen bijvoorbeeld een grote rol speelt binnen familiebedrijven.

In 2012 zijn er meerdere wijzigingen in de wet doorgevoerd die het inrichten van de BV flexibeler maken. Niet voor niets sprak men in 2012 van de 'Wet Flex-BV'. Dit brengt ook grote voordelen mee bij overnames van en opvolging binnen een besloten vennootschap. Zo is het sindsdien eenvoudiger om 'te spelen' met aandelenverhoudingen en de rechten die aan bepaalde aandelen verbonden zijn.

In een interactief webinar op 17 februari a.s. van 16.00 – 17.00 uur leggen Peter Ruysch, Glenn Mostert, Sina Wulder en Dylan van Oeveren u aan de hand van praktijkvoorbeelden uit hoe overname- en opvolgingstrajecten, met gebruikmaking van deze wettelijke mogelijkheden, handig vormgegeven kunnen worden. Gedurende het webinar zal er een blok zijn omtrent overnames en een blok over bedrijfsopvolging. Insteek van de bijeenkomst is u te vertellen wat u vooral wel kan doen! 

Uiteraard is er een ruime mogelijkheid tot het stellen van vragen via een (anonieme) Q&A functie.

Graag nodigen wij u uit voor deelname aan dit webinar. U kunt zich aanmelden door middel van het onderstaande formulier, waarna u op de dag van het webinar een link zal ontvangen.


Sprekers

Peter Ruysch, Glenn Mostert, Sina Wulder en Dylan van Oeveren

Locatie

Online via Webinargeek, de link ontvangt u op de dag van het evenement.

Kosten

Gratis

Aanmelden

De aanmelding voor dit evenement is gesloten.
In het kort 17 Feb '22
van 16:00 tot 17:00

Rechtsgebied
Bij dit evenement namens EBH betrokken

 

Neem contact op