EBH Legal
Advocaatscore: 9,2
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden

Webinar uitleg van bestemmingsplannen 29 juni 2021

Webinar uitleg van bestemmingsplannen 29 juni 2021

 

In de praktijk blijkt dat de uitleg van bestemmingsplannen bij de ontwikkeling van bouwprojecten of in handhavingsprocedures vaak tot discussie leidt. Op basis van de juiste kennis van de rechtspraak over de manier waarop de regels van bestemmingsplannen moeten worden uitgelegd, wordt duidelijk welke bouw- en gebruiksmogelijkheden er zijn en kan de waarde van een perceel beter worden bepaald.

In een interactief webinar op 29 juni a.s. van 16.00 – 17.30 uur leggen wij u aan de hand van praktijkvoorbeelden en jurisprudentie uit waar u bij de interpretatie van ruimtelijke plannen op moet letten en welke valkuilen u kunt tegenkomen. Ook gaan wij in op ontwikkelingen op grond van de Crisis- en herstelwet (bestemmingsplan met verbrede reikwijdte) en de nieuwe Omgevingswet (omgevingsplan).

Uiteraard is er een ruime mogelijkheid tot het stellen van vragen via een Q&A functie.

Graag nodigen wij u uit voor deelname aan dit webinar. Wij bieden alle aanwezigen een klein borrelpakket aan. Als u hier interesse in heeft kunt u dit kenbaar maken door een bezorgadres bij uw aanmelding op te geven. Mocht u nog vragen hebben over de bijeenkomst, dan kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor (+31 (0)174 351 351).

Wij hopen u op 29 juni 2021 te mogen verwelkomen!


Sprekers

mr. Laurine van Schie-Kooman en mr. Jörgen Geelhoed (omgevingsrecht advocaten)

Locatie

Webinargeek, de link ontvangt u vlak voor het evenement

Kosten

Gratis

Aanmelden

U kunt aanmelden door onderstaande gegevens in te vullen. Een introducé is welkom!

Uw gegevens

In het kort 29 Jun '21
van 16:00 tot 17:30
Bij dit evenement namens EBH betrokken

 

Neem contact op