EBH Legal
Advocaatscore: 9.3
24/7 Persoonlijk bereikbaar
Specialisaties in alle rechtsgebieden
Maja Raslan

Dit is Maja


Maja is sinds oktober 2021 werkzaam bij EBH Legal. Zij ondersteunt de sectie bestuursrecht voor twee dagen in de week. Momenteel is zij bezig met het afronden van haar master Staats- en Bestuursrecht aan de Universiteit Leiden. Naar verwachting is Maja in de zomer van 2022 afgestudeerd, waarna zij zich fulltime zal inzetten voor EBH Legal.

Tijdens haar studiejaren heeft Maja niet stilgezeten. Maja heeft twee jaar gewerkt bij de Rechtswinkel Schiedam, waarvan één jaar in het bestuur als voorzitter. Daarnaast heeft zij als Buddy bij de Erasmus Universiteit Rotterdam eerstejaarsstudenten begeleid in de coronaperiode.

In haar vrije tijd danst Maja graag: sinds haar 7e staat zij in de dansstudio en heeft zij al veel verschillende dansstijlen uitgeprobeerd. Daarnaast gaat Maja graag naar de sportschool, leest ze graag een goed boek en gaat ze graag met vrienden een drankje doen in het weekend. Haar roots vindt Maja in Kroatië en Bosnië en Hercegovina. Zij zoekt dan ook vrijwel iedere zomer het zonnetje op de Balkan weer op.

Indien je Maja een juridische kwestie voorschotelt, steekt zij graag de handen uit de mouwen om de zaak tot de bodem uit te zoeken. Maja deinst niet terug voor een stevig uitzoekklusje en denkt graag mee aan een mogelijke oplossing.

Ruimtelijk bestuursrecht & Milieurecht Gemeente beslist niet op tijd: wat nu? Door Maja Raslan

  Indien u een bezwaar tegen bijvoorbeeld de weigering van een vergunning of tegen een nabur...

Ook dit is Maja
Maja Raslan
footer.zwart_medewerker38_title footer.zwart_medewerker38_subtitle
Neem contact op