EBH Legal
Hans Kleingeld

Dit is Hans


Hans is al sinds 1992 werkzaam als advocaat en gespecialiseerd in het huurrecht. Hij behandelt kwesties op alle terreinen van het huurrecht (bedrijfsruimte, woonruimte, kantoorruimte en overige huurkwesties) en is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA). 

Hans behandelt daarnaast pachtkwesties, kwesties op het gebied van het onroerend goed recht, zoals koop-, bruikleen- en ontruimingszaken en aansprakelijkheidskwesties.  

Tevens kan Hans u bijstaan op het gebied van het insolventierecht. Van 1992 tot en met 2015 is hij veelvuldig benoemd tot curator in faillissementen en heeft hij tussen de 150 en 200 faillissementen afgewikkeld. Daardoor heeft hij ook op het gebied van het insolventierecht veel kennis en ervaring opgedaan. 

 

mr. J.J.Y. Kleingeld

kleingeld@ebhlegal.nl

06 24 687 221

“Het verleden heb je, de toekomst kun je maken”

Hans Kleingeld
Huurrecht & Pachtrecht Exploitatieverplichting huurder of toch niet? Door mr. J.J.Y. Kleingeld

In september 2019 heeft Hudson’s Bay Company (HBC) naar buiten gebracht dat zij aanzienlijke o...

Huurrecht & Pachtrecht Het terugvragen van energiebelasting bij wooncomplexen: wie betaalt de rekening? Door mr. J.J.Y. Kleingeld

Recentelijk is door de kantonrechter te ’s-Gravenhage een interessant vonnis gewezen over de v...

Huurrecht & Pachtrecht Warmtewet met ingang van 1 juli 2019 herzien: verhuurders, die warmte leveren aan hun huurders, worden uitgezonderd Door mr. J.J.Y. Kleingeld

De op 1 januari 2014 in werking getreden Warmtewet wordt binnen vijf jaar alweer ingrijpend gewijzig...

Ook dit is Hans
Hans Kleingeld
(Ver)huren zonder zorgen? Huurrecht
Neem contact op